Geslaagde themabijeenkomst voor VVD leden over de plannen voor Paleis Soestdijk

Dinsdag 7 september hield de lokale VVD een informatieve ledenbijeenkomst in de Herberg van Paulus over de plannen voor Paleis Soestdijk. Met een goede opkomst van zo'n 30 leden met name uit Baarn en Soest, een helder verhaal van de verantwoordelijke wethouder en onze fractievoorzitter, en een levendige discussie werd het een succesvolle avond.

Het bleek dat de Baarnse VVD fractie de relevante knelpunten, die zich met name nog toespitsen op de verkeerssituatie en parkeren, juist had ingeschat (zie ook: https://baarn.vvd.nl/nieuws/40326/voor-ontwerpbestemmingsplan-soestdijk-juli-2020). Deze zorgen over de Amsterdamsestraatweg bestaan dus al langer en moeten sowieso worden aangepakt. Mede door druk uit de gemeenteraad zijn eerdere zorgen met betrekking tot natuurbehoud en de schaal van evenementen al aangepakt in het nieuwe ontwerpbestemmingsplan.

Met deze thema-avond onderscheiden wij ons wederom door als brede volkspartij in gesprek te gaan met onze leden over essentiĆ«le zaken en het debat aan te gaan gebaseerd op een grondige voorbereiding en gedegen argumenten. Nu is het aan de raadsleden.