Geslaagde ALV en Haringparty

Onze jaarlijkse ledenvergadering was wederom in Bunschoten-Spakenburg

© VVD Baarn

Het VVD netwerk Eemdelta - Baarn, Bunschoten, Soest hield op dinsdag 27 juni haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in restaurant de Mandenmaker te Bunschoten.

Op het programma stonden onder andere enkele bestuursmutaties. Afscheid werd genomen van Dion Broeken (penningmeester), Perry Arissen (algemeen bestuurslid en voormalig secretaris) en Evert ten Kate (voorzitter). Evert handigde de voorzittershamer over aan Maarten van der Molen, die zich het afgelopen jaar inwerkte als vice-voorzitter. Verder werden nieuwe als bestuursleden benoemd: Nicole van Rij (penningmeester) en Noor Sluijs - van Haastert (algemeen bestuurslid).

Tevens werd het jaarverslag vastgesteld en het bestuur gedechargeerd voor het beleid over 2022, en werd André Schuurman voorgedragen als kandidaat voor de verkiezingen voor het Europees Parlement van komend jaar.

Na een korte update van de provinciale fractievoorzitter André van Schie over de Provinciale Staten formatie, werden de heerlijke haringen het middelpunt van de belangstelling.