Baarnse VVD leden kiezen nieuwe lijsttrekker

De Baarnse VVD leden hebben de nieuwe lijsttrekker voor de opkomende gemeenteraadsverkiezingen gekozen. Na aantrekkelijke presentaties door beide kandidaten en de beantwoording van vragen vanuit de leden, viel de keuze van de stemgerechtigde leden op André van der Padt.

André van der Padt is voormalig bestuurslid van de lokale VVD en stond al bij verschillende verkiezingen als kandidaat op de lijst. André heeft een brede bestuurlijke ervaring zowel als ondernemer als bij maatschappelijke organisaties zoals de BMHV en als voorzitter van de Raad van Toezicht Sport.

De vers-gekozen lijsttrekker zegt “Ik zie er naar uit om met een sterk team, bestaande uit ervaren huidige raadsleden en enkele nieuwe, onbevangen kandidaten het maximale te bereiken voor de gemeente Baarn en haar inwoners, binnen bestaande mogelijkheden, en daarbij VVD-kernpunten zoals veiligheid, verkeer, wonen en ondernemerschap sterk naar voren te laten komen.” 

Het nieuwe verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode werd eveneens besproken en vastgesteld. De vergadering op dinsdag 26 oktober in het gebouw van de IJsbaan werd besloten met een borrel. 

De kandidatenlijst zal verder worden ingevuld op de volgende ledenvergadering op 7 december.